Intrebari
Frecvente

INTREBARI FRECVENTE PRIVIND PLACILE BETONYP

Raspunsuri la intrebarile clientilor

Daca aveti nelamuriri consultati sectiunea de mai jos. Puteti gasi aici raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Ce sunt placile Betonyp?

Placile Betonyp sunt placi ce se folosesc in constructii si sunt produse in prese industriale in conditii de temperatura, umiditate si presiune controlate.

Din ce materiale sunt facute placile?

Placile Betonyp sunt fabricate din materiale naturale: 70% ciment portland, 25% aschii din lemn de pin si 5% apa si agenti de impermeabilizare.

Exista substante toxice pentru om si natura in compozitia placilor?

Placile Betonyp sunt prietenoase cu omul si natura. Nu exista substante toxice pentru om sau natura in compozitia placilor Betonyp. Nu exista emisii de gaze toxice daca placile sunt expuse conditiilor de mediu.

Contin placile azbest sau formaldehide?

NU. Placile Betonyp nu contin azbest sau formaldehide si au fost fabricate tocmai pentru a fi o alternativa sanatoasa la mediu.

Care este rezistenta la foc a placilor?

Placile Betonyp sunt incombustibile, clasa B-s1, d0 (conform EN 13501-1). Aceasta inseamna ca nu intretin arderea si nu exista emisii de fum sau picaturi/particule aprinse ce se desprind din material.

Care este durata de viata a placilor Betonyp?

Datorita compozitiei placilor, rezistenta in timp este foarte indelungata. Spre exemplu gardul fabricii producatoare este alcatuit din placi Betonyp si acesta rezista de mai bine de 30 de ani.

Au placile Betonyp certificate de calitate?

Sigur ca da. Placile Betonyp sunt certificate CE. De asemenea procesul de productie din fabrica este verificat anual de Institutul de Control pentru Constructii.

Sunt necesare unelte speciale pentru prelucrarea placilor Betonyp?

Nu sunt necesare unelte speciale. Datorita compozitiei de ciment, placile sunt dure si prelucrarea lor se poate face mai usor folosind unelte cu carburi metalice (vidia).

Sunt placile rezistente la impact?

Da, datorita structurii omogene, placile Betonyp sunt rezistente la impact.

Exista emisii de fum si gaze toxice in timpul incendiilor?

Nu. Placile Betonyp sunt inodore. In timpul incendiilor nu produc fum sau alte gaze toxice ce pot afecta sanatatea. De aceea sunt recomandate in aplicatii unde exista risc de incendiu.

Sunt placile Betonyp izolatoare termic si fonic?

In esenta placile nu sunt materiale pentru izolatii, dar au valori foarte bune de izolare termica si fonica cand sunt folosite impreuna cu materiale specializate.

Pot fi placile utilizate in medii umede?

Da, placile Betonyp sunt rezistente la umezeala si nu sunt afectate de aceasta.

AVETI INTREBARI DESPRE PLACILE BETONYP?

Nu ezitati sa ne contactati

O echipa de profesionisti in constructii si amenajari interioare va va oferi raspunsurile si detaliile de care aveti nevoie pentru lucrarea dumneavoastra.
De asemenea puteti consulta si fisa tehnica betonyp prezenta pe website, unde sunt detaliate caracteristicile tehnice ale placilor.

CONTACTEAZA-NE ACUM!